Ga door de poort en ontdek!

Wat was het spannend afgelopen maand....wel of geen prijs gewonnen....de prijswinnaars zijn ondertussen bekend en gaan genieten van een heerlijk verblijf of leuke activiteit op Voorne-Putten. Heb je niet gewonnen maar ben je ondertussen wel enthousiast geworden van alle mogelijkheden die Voorne-Putten biedt? Dan helpen wij je bij het kiezen uit de leukste actviteiten, de fijnste accommodaties en de lekkerste restaurants. 

Speciale aanbiedingen

Winkelen in de polder

Wat wil je nog meer dan een heerlijk versproduct? Op Voorne-Putten worden aardappelen, groente en fruit aangeboden die op het eiland worden geteeld. Bij onze boeren, tuinders en kwekers kun je vaak groente en fruit uit een stalletje of automaat kopen. Diverse kwekerijen verkopen bloemen en planten aan huis. Bij Vers van Voorne kun terecht voor verse groenten maar ook prachtige zomerbloeiers, bij Molen de Arend vind je alles voor de perfecte cake of zelf gebakken brood. Of wat dacht je na het boodschappen doen van een heerlijk ijsje bij De IJsboerin!

Lees meer
Bekijk alle streekproducten

Heerlijk avondje uit!

Lekker genieten van een mooie voorstelling in Theater De Stoep, het Bres Theater of Theater de Twee Hondjes of de voetjes van de vloer op een gezellig festival bij  Paviljoen Breezze aan het Brielse meer? Het kan allemaal op Voorne-Putten.

Het gehele jaar door vinden er tal van evenementen, festivals en leuke activiteiten plaats. Wil je snel iets gaan plannen? Kijk in onze UITagenda

Lees meer
UITagenda

Zoek jouw favoriete plek op de kaart