Initiatieven op ons eiland

Initiatieven op ons eiland

Het is mooi om te zien, dat tijdens de huidige Coronacrisis, veel ondernemers en inwoners van Voorne-Putten hartverwarmende initiatieven opzetten om elkaar te helpen. Iedereen realiseert zich dat we er juist nu voor elkaar moeten zijn. #ZorgGoedVoorElkaar #SamenSterkVoornePutten


Steun-horeca-vp-web-Voorne-Putten

Steun horeca op Voorne-Putten

Wel genieten van lekker eten, maar even niet koken? Bestel dan bij één van de vele horecazaken op Voorne-Putten die in deze tijd ook maaltijden bezorgen of een speciale afhaalservice aanbieden.

Graag ondersteunen wij deze initiatieven door deze te bundelen op de door ons ontwikkelde website: www.steunhorecavp.nl. De website wordt nog steeds aangevuld! Aanmelden van horecazaken is gratis. Steun de Horeca OP Voorne-Putten is binnen 24 uur gelanceerd in samenwerking met Stormachtig.

 

steunhorecavp
Boeren-Tuinders-Voorne-Putten

Haal groente, fruit en bloemen bij lokale boeren en tuinders

Stap op de fiets om je boodschappen op te halen in de polders. Bij veel boeren, tuinders en kwekers kun je vaak al groente en fruit uit een stalletje of automaat kopen. Nu in de tijd van de coronacrisis is dit aantal flink gestegen. Ook de kwekerijen zitten met een overschot aan bloemen en planten en besluiten ook aan huis te gaan verkopen.

Op een flyer staan alle initiatieven gebundeld. Nu ook digitaal te bekijken met extra informatie.

streekproducten
ABC-Challenge-VP-Voorne-Putten

ABC foto Challenge Voorne-Putten

Doe je mee met de ABC-Challenge op Voorne-Putten? We verzamelen de mooiste foto’s van het hele alfabet van Voorne-Putten. Zo kun je vanuit huis toch de verborgen parels ontdekken.

Na 26 dagen hebben we een mooi overzicht! #SamenSterk #NogEvenGeduld #abcChallengeVP

ABC foto Challenge VP
Thuisblijftips

Thuisblijftips