Voorne-Putten zal je smaken!

Alles is mogelijk op culinair Voorne-Putten. Trendy en authentiek smelten samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. Heerlijk borrelen bij één van de hippe strandpaviljoens, culinaire hoogstandjes, heerlijkheden proeven in de vestingen van Brielle en Hellevoetsluis of in de moderne omgeving van Spijkenisse. Voorne-Putten zal je smaken!

Genieten aan het water

Het eiland Voorne-Putten is gezegend met prachtige stranden en mooie recreatiegebieden aan het water. Proef de zilte lucht en geniet van de prachtige zeegezichten bij één van de strandpaviljoens in Rockanje aan Zee. Je vindt de strandpaviljoens aan de strandpleinen bij de eerste en tweede slag in Rockanje en één precies middenin, maar ook de zonsondergang aan zee in Oostvoorne is een belevenis. Maak je een mooie fietstocht dan kun je ook terecht langs het Oostvoornse Meer, Brielse Meer en het Haringvliet voor lekker eten met uitzicht op rustiek kabbelend of bij tijd en wijle wild en woest water.

Havanna rockanje paviljoen zee strand Voorne-Putten
Hoofdwacht Terras Markt Brielle Voorne-Putten

In de stad

Voorne-Putten kent twee vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis, beiden met een rijke historie waar diverse bijzondere eetgelegenheden zijn. Diner in een historisch pand en voel de geschiedenis tot leven komen. Of geniet juist van moderne architectuur in Spijkenisse waarbij theater De Stoep en bibliotheek De Boekenberg eruit springen en je bij café Zinnig terecht kunt voor een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Pak een lekker terras

Het hele jaar door kun je Op Voorne-Putten  kiezen voor een terras met weids uitzicht, historisch uitzicht of voor een terras waar live muziek gespeeld wordt. Veel uitgaansgelegenheden hebben een verscholen tuinterras of een heerlijke rustplaats voor de deur. Je vindt er ouderwets gezellige bruine kroegen, hippe strandpaviljoens, trendy bars en muziekcafés waar je de lekkerste drankjes kunt drinken.

Paviljoen De Duinrand
Restaurant de brielsche aap Brielle Voorne-Putten

In de natuur

Ben je een echte natuurliefhebber? Eet je graag terwijl je ziet waar je eten vandaan komt? Je kunt op Voorne-Putten terecht op een vestingeiland, in een fruitboomgaard of in het prachtige duingebied. Of ga je toch liever eerst een tochtje varen met een fluisterboot richting een wijngaard voor een heerlijke lunch? Of huur een boot met picknickmand en eet je maaltijd op het water of een onbewoond eiland.

Met kinderen

Eten en spelen dat kan ook op Voorne-Putten! In Vierpolders kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin of het blote voeten pad lopen door de fruitbomen en in Zuidland of Rockanje kun je midgetgolfen. De kinderen vermaken zich en jij kunt culinair genieten, een perfecte combinatie. Maar ook bij één van de (kindvriendelijke) attracties kun je terecht op een gezellig terras of koffiecorner.a

Pannenkoekenrestaurant klokshuys Vierpolders Voorne-Putten