Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Kerst aan de kust

Op zoek naar een zorgeloze Kerst? Laat je lekker verwennen in één van de gezellige accommodaties op het leukste eiland van Zuid-Holland, Voorne-Putten. Ga lekker uitwaaien op het strand, geniet van een heerlijk kerstdiner en blijf slapen in je comfortabele hotelkamer of bungalow.

De leukste kerstarrangementen - blijf lekker slapen!

Winterwandeling

Heerlijk uitwaaien aan zee of ronddwalen in het bos? Het kan allemaal op Voorne-Putten. Wat is er lekkerder dan tussen alle kerstactiviteiten even een frisse neus te halen? Op korte loopafstand van je verblijf vind je een keur aan wandelmogelijkheden. Vergeet dus niet om je wandelschoenen in te pakken als je naar ons mooie eiland komt.

Lees meer
Leuke wandeltips

Smullen en shoppen

Vanaf 2 november kunt u van dinsdag t/m vrijdag heerlijk komen High-tea-en bij Lunchroom & Cadeauwinkel Bij Tante Agaath, in een sfeervolle kerst omgeving genieten van huisgemaakte hartige en zoete lekkernijen. Ondertussen kun je struinen in de winkel naar leuke kerstcadeaus. De medewerkers van Bij Tante Agaath ontvangen je met heel veel enthousiasme en helpen je graag bij het uitzoeken van een leuk kerstcadeau.

Lees meer
Lees meer

Kerstshoppen

Gezellig verlichte winkelstraten, prachtige etalages en natuurlijk de kerstmarkten. Kom kerstshoppen op Voorne-Putten. Wat is er leuker dan de mooiste cadeautjes uit te zoeken voor onder de kerstboom? Winkelcentrum de Struytse Hoeck, het winkelcentrum Spijkenisse en de binnenstad van historisch Brielle zijn omgetoverd in gezellige kerstsfeer en heten je natuurlijk van harte welkom. Onder het genot van een warme chocomelk of gluhwein wordt winkelen alleen maar leuker.

Lees meer