Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Tips voor heel Nederland

September en oktober staan in het teken van nazomeren op Voorne-Putten. Hier wil je landen, zéker nu! De temperaturen zijn aangenaam en de natuurgebieden kleuren in een prachtig herfstig kleurenpallet. Wat kun je dan allemaal gaan ontdekken? We hebben 12 influencers uit 12 provincies uitgenodigd om jou te voorzien van de beste nazomertips. Symbolisch ontdekt dus heel Nederland Voorne-Putten. Zij laten je zien dat dit juist het seizoen is om een bezoek te brengen aan het eiland. Verschillende accommodaties, activiteiten, horeca, stranden, historie en natuurgebieden komen aan bod. 

De 12 contentmakers delen met hun volgers de ervaringen van hun verblijf op Instagram met hashtag #NLontdektVP en hebben dit gebundeld in een blog boordevol tips. Graag delen wij deze verhalen. Ga je mee op reis? 

 

Globalizious uit Zuid-Holland

Globalizious verbleef een weekend bij Badhotel Rockanje.

"Ik verbleef een weekend op Voorne-Putten en neem je mee langs de hoogtepunten van dit diverse eiland! Van brede zandstranden tot groene natuurgebieden. Van historische havens en vestingen tot watersport mogelijkheden, Voorne-Putten heeft het allemaal! Een afwisselend eiland om heerlijk van te genieten.".

- Lizzy van Globalizious.  

Lees meer
Lees de tips van Globalizious

Angelique uit Zeeland

Angelique van Ourneverendingwanderlust verbleef een weekend bij B&B Zuidoord

"Voorne-Putten heeft mij verrast met zijn weidsheid en prachtige dorpjes en schitterende natuur. De Inwoners vertellen mij over de streek. Waarom ze hier nooit meer weg willen; dat heeft alles te maken met de uitgestrekte stranden en polders. Met de rust en ruimte".

- Angelique van Ourneverendingwanderlust

Lees meer
Lees de tips van Angelique

CamperHomies uit Noord-Brabant

Mariëlle & Melanie van CamperHomie verbleef een weekend bij Midicamping-van-der-burgh

"Nederland zit vol met parels, alleen moet je ze wel ontdekken. Voorne -Putten is voor ons één van de grotere parels in de schelp. Voorne-Putten is rijk aan historie, natuur, stranden en prachtige meren. Na-zomeren op een uniek eiland. Niets doen kan altijd nog!"

- Mariëlle & Melanie van CamperHomies 

Lees meer
Lees de tips van Mariëlle & Melanie

Bianca Kramer uit Flevoland

Bianca van Food Travel Photography verbleef een weekend bij Poorter Boutique Hotel.

"Onlangs bezocht ik Voorne-Putten, het noordelijkste eiland van Zuid-Holland. Het wordt ook wel eens de achtertuin van Rotterdam genoemd. Waarom achtertuin? Voorne-Putten bezoek je vooral voor de natuur en de rust. Zo vind je er uitgestrekte stranden, duinen en bossen. Tegelijk is Voorne-Putten het eiland van de vestingsteden en havens."

- Bianca Kramer van Food Travel Photography 

Lees meer
Lees de tips van Bianca Kramer

Nathalie uit Gelderland

Nathalie van Map of Joy en WoefWelkom verbleef een weekend bij Hotel 't Wapen van Marion 

"Of je nu houdt van stad of natuur; op Voorne-Putten zit je voor allebei helemaal goed. Je hebt er lekker de ruimte, het is ongerept en heerlijk gemoedelijk. Een ideale plek voor een dagje uit, weekendje weg of korte vakantie."

- Natalie van Map of Joy

Lees meer
Lees de tips van Nathalie

Geweest, blog onderweg: 
Travelaar uit Groningen ontdekt B&B De Jongens
LivKrake uit Utrecht ondekt Resort Città Romana 

In de planning: 
KimvanWeering uit Noord-Holland ontdekt Logement Hellevoetsluis 
Thelonedrifters uit Drenthe ontdekt Molecaten Park Waterbos
TravelRumors uit Overijssel ontdekt B&B Hoogtijºd
LiefsvanLianne uit Limburg ontdekt B&B Voorne-Putten
WhereSheGoes uit Friesland ontdekt Camping 't Weergors