Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Culinair in Hellevoetsluis

Genieten aan de kust

Hellevoetsluis biedt voor ieder smaak wat wils. Ga je voor een culinaire avond of kies voor iets makkelijks! Op de terrassen in de historische vesting is het heerlijk genieten. Voor een avondje op stap is er voldoende te beleven. Heerlijke livemuziek, lekker dansen of een biertje drinken in een van de cafés.

 

Afhalen en bezorgen in Hellevoetsluis

Momenteel is het weer mogelijk om uiteten te gaan op ons eiland. Buitenterassen zijn weer open en restaurants zijn open voor bezorgen of afhalen. Wil je thuis genieten van lekker eten? Bestel dan bij één van de vele horecazaken in Hellevoetsluis en regio Voorne-Putten, die in deze tijd ook maaltijden bezorgen of een speciale afhaalservice aanbieden. 

De website wordt nog steeds aangevuld! Aanmelden van horecazaken is gratis.

Lees meer
Afhaal- en bezorgmogelijkheden Hellevoetsluis

Borrelen in Hellevoetsluis

De horecagelegenheden in Hellevoetsluis bieden genoeg opties om te borrelen. De vesting biedt een gemoedelijke en historische sfeer met verschillende leuke cafeetjes om met vrienden en familie samen te komen. 

Lees meer
Borrelen in Hellevoetsluis

Koffietje doen?

Er zijn genoeg tentjes in Hellevoetsluis om even lekker een kopje koffie te drinken. Om even bij te kletsen, voor na het winkelen op de Struytse Hoeck of gewoon om de gezelligheid op te zoeken. 

Lees meer
Bekijk alle mogelijkheden