Groepsarrangement op maat

Wij helpen u kiezen

Vindt u het lastig om een keus te maken uit het grote aanbod groepsactiviteiten op Voorne-Putten? Wij helpen u graag. Op aanvraag kunnen wij een passend arrangement voor u samenstellen. Vertel ons uw wensen en wij gaan aan de slag!

Hieronder een kleine greep uit het aanbod.

 

Fluisteren op het water

Stap op bij het historische gemaal”De Leeuw van Putten”in Spijkenisse en vaar, met de fluisterboot de IJsvogel, door de schitterende polders die de stad omringen. Uw gids vertelt mooie verhalen over de geschiedenis van het eiland en de natuur die u omringt. In het natuurgebied “het Oostenrijk” meert u aan bij de wijngaard Domein de Vier Ambachten voor een kopje koffie of thee. Na een interessante rondleiding door de wijngaard kunt u genieten van een heerlijk glaasje wijn tijdens de Wijngaarderniershap.


Meer informatie

Zeehelden aan het Haringvliet

Treedt in de voetsporen van zeehelden Maarten Tromp en Michiel de Ruyter en ontdek het maritieme verleden van de belangrijkste marinehaven van Nederland. Samen met de gids gaat u op ontdekkingstocht in de thuishaven van de Zilvervloot van Piet Hein en de aquaducten van het eerste stenen droogdok van het land.
In één van de gezellige horecagelegenheden gebruikt u de lunch en geniet u van de historisch omgeving.


Meer informatie

Spanjaarden en Watergeuzen

Stap in de wereld van de Spanjaarden en Watergeuzen waar het jaar 1572 op elke straathoek terug te vinden is. De ervaren gidsen leiden u rond in het historische centrum van de vestingstad Brielle. Daarna brengt u een bezoek aan het Historisch Museum waar de 80-jarige oorlog centraal staat. Kom meer te weten over Johan van Oldenbarnevelt, Prins Maurits, de Vrede van Munster en natuurlijk Alva en zijn Inquisitie. Na het museumbezoek laat u zich de Geuzenlunch goed smaken.

 


Meer weten

Rondzwerven in oerlandschap

Zwerf met de boswachter door het soortenrijkste duingebied van West-Europa. Dit oerlandschap herbergt een unieke hoeveelheid aan vogel- en plantensoorten. Oog in oog met een grote grazer of in stilte genieten en turen vanuit de vogelkijkhut. Na de natuurwandeling kun je genieten van een heerlijke lunch in de omgeving van het strand.


Meer informatie
Naar boven