Corona maatregelen Voorne-Putten

Door het Corona-virus (COVID-19) zijn ook op Voorne-Putten maatregelen genomen om de samenleving te beschermen tegen het virus. Stap voor stap worden de maatregelen versoepeld. Dit kan alleen als het coronavirus onder controle blijft.

Bekijk alle maatregelen voor de publieke voorzieningen en verblijfsaccomodaties op Voorne-Putten.

Urlaub in den Niederlanden 

Holiday in the Netherlands 

 


Informatie Veiligheidsregio
Camping-Voorne-Putten

Recreatief verblijf

Verblijfsaccommodaties, zoals hotels en B&B’s op Voorne-Putten zijn er  klaar voor om je op gepaste afstand te ontvangen!

Horeca-Voorne-Putten

Publieke locaties

Ook op Voorne-Putten zijn er voor publieke locaties zoals musea, horeca en theaters aanpassingen vanwege het Corona-virus (COVID-19), kijk voor openingstijden en reserveren op de websites van de betreffende locaties.

Sportclubs zijn vanaf 1 juli weer open.

Ook (vooral) kleinere evenementen worden weer opgestart, kijk voor de actuele agenda op onze evenementenpagina.

Samen-Sterk-Voorne-Putten

Samen Sterk Voorne-Putten

Het is mooi om te zien, dat tijdens de huidige Coronacrisis, veel ondernemers en inwoners van Voorne-Putten hartverwarmende initiatieven opzetten om elkaar te helpen. Iedereen realiseert zich dat we er juist nu voor elkaar moeten zijn. #ZorgGoedVoorElkaar #SamenSterkVoornePutten

Samensterk Voorne-Putten
strand rockanje westvoorne oostvoorne hellevoetsluis corona

Stranden

Op de stranden gelden de door de Rijksoverheid gestelde maatregelen. Houd je aan de regels van het RIVM, volg de instructies op, vermijd drukte en houd afstand!

Stranden gemeente Hellevoetsluis het is toegestaan om de stranden te bezoeken, mits rekening wordt gehouden met de regels. Lees meer

Stranden gemeente Westvoorne alle parkeerplaatsen in Westvoorne zijn weer open. Lees meer