Corona maatregelen Voorne-Putten

Door het Corona-virus (COVID-19) zijn ook op Voorne-Putten maatregelen genomen om de samenleving te beschermen tegen het virus. Stap voor stap worden de maatregelen versoepeld. Dit kan alleen als het coronavirus onder controle blijft.

Bekijk alle maatregelen voor de publieke voorzieningen en verblijfsaccomodaties op Voorne-Putten.


Informatie Veiligheidsregio

Camping-Voorne-Putten

Recreatief verblijf

De komende weken worden er enkele stappen gezet om de verhuur van recreatieve verblijven in Rotterdam-Rijnmond verder mogelijk te maken. Dit volgt op het volledig vrijgeven van de vaste plaatsen in de regio sinds zaterdag 9 mei.

Vrijdag 22 mei 50% verhuur voor verblijven met eigen sanitair
Vrijdag 29 mei 75% verhuur voor verblijven met eigen sanitair
Woensdag 1 juli 100% verhuur en alle voorzieningen op campings en vakantieparken zijn open.

Verblijfsaccommodaties, zoals hotels en B&B’s op Voorne-Putten zijn er al klaar voor om je op gepaste afstand te ontvangen!

Horeca-Voorne-Putten

Publieke locaties

Door het Corona-virus (COVID-19) zijn ook op Voorne-Putten publieke locaties zoals musea, horeca, theaters, sportclubs gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni.

Evenementen zijn t/m 1 september afgelast en/of uitgesteld.

Samen-Sterk-Voorne-Putten

Samen Sterk Voorne-Putten

Het is mooi om te zien, dat tijdens de huidige Coronacrisis, veel ondernemers en inwoners van Voorne-Putten hartverwarmende initiatieven opzetten om elkaar te helpen. Iedereen realiseert zich dat we er juist nu voor elkaar moeten zijn. #ZorgGoedVoorElkaar #SamenSterkVoornePutten

Samensterk Voorne-Putten
strand rockanje westvoorne oostvoorne hellevoetsluis corona

Stranden

Op de stranden gelden de door de Rijksoverheid gestelde maatregelen. Houd je aan de regels van het RIVM, volg de instructies op, vermijd drukte en houd afstand!

Stranden gemeente Hellevoetsluis het is toegestaan om de stranden te bezoeken, mits rekening wordt gehouden met de regels. Lees meer

Stranden gemeente Westvoorne een groot deel van de parkeerplaatsen in Westvoorne is weer open. Het gaat om de parkeerplaatsen bij Aan Zee in Oostvoorne en de parkeerplaatsen bij de natuurgebieden. De parkeerplaatsen bij Eerste en Tweede Slag in Rockanje zullen weer vanaf zaterdag 23 mei 2020 open zijn. Op deze manier wil de gemeente de maatregelen stap voor stap versoepelen. Deze versoepeling is alleen mogelijk als iedereen zich aan de maatregelen houdt. Daarom dringend verzoek om drukte te vermijden en geef elkaar de afgesproken ruimte. Lees meer