Bloggers & Vloggers op Voorne-Putten

Zij delen het verhaal ‘op Voorne-Putten’ met jou. Ontdek de mooiste locaties, de meest bijzondere momenten en vooral de pracht van onze natuur in alle mooie verhalen.

Mandy Moreau

Mandy Moreau

Het hele jaar door een vakantiegevoel? Ik probeer het vast te houden ook als ik niet op vakantie ben. In goed gezelschap een marktje bezoeken, een terrasje pakken of wandelend en fietsend door de duinen. Naar de speeltuin met de kinderen en cultuur snuiven in een vestingstadje, keuze genoeg op Voorne-Putten!

Lees meer van Mandy Moreau
Saskia Meesters

Saskia Meesters

Ik geniet erg van wandelen, fietsen, nieuwe dingen ontdekken en lekker uit eten gaan. Dit kan allemaal op ons mooie eiland. Dus stap elke dag uit bed met het gevoel dat er iets moois te doen en te zien is en dan ben je een gelukkig mens.

Lees meer van Saskia Meesters
Arda Riedijk

Arda Riedijk

Als eigenaar van Camping 't Weergors in Hellevoetsluis ben ik altijd op zoek naar bijzondere activiteiten die onze gasten op Voorne-Putten kunnen ondernemen.

Lees meer van Arda Riedijk
Eef Verbruggen

Eef Verbruggen

Deze hondenliefhebber loopt graag over de wallen van Brielle en heeft een passie voor de historie van Voorne-Putten.

Lees meer van Eef Verbruggen
RTV Rijnmond

RTV Rijnmond

STROOM is iedere zaterdag om 17.35 uur te zien bij RTV Rijnmond.

Lees meer van RTV Rijnmond
Camilla Dreef

Camilla Dreef

In opdracht van het Droomfondsproject bezoekt Camilla iedere week het Haringvliet en maakt zij een vlog wat ze daarbij tegenkomt. Camilla geeft tips voor leuke uitstapjes rond het Haringvliet en vertelt over de ontwikkelingen in het gebied.

Lees meer van Camilla Dreef
Jan Maasdam

Jan Maasdam

Jan Maasdam, geboren en getogen Hellevoeter, geboren aan de Moriaanseweg West in de wijk Nieuw-Helvoet. Zijn hobby is dronefotografie van het natuurgebied op één van de mooiste eilanden; Voorne-Putten. Waarbij zijn voorliefde uitgaat naar Voorne met de prachtige natuur en recreatiegebied met veel historische gebouwen in de Vesting van Hellevoetsluis alsook Brielle. "Als ik met de drone, inclusief camera op hoogte vlieg ziet alles er zo anders uit... en dat is in één woord schitterend."

Lees meer van Jan Maasdam
Martine Boertje

Martine Boertje

Ik ga graag op stap op Voorne-Putten. Soms wandelen met mijn eigenwijze teckeltje Bo, maar ook vind ik het leuk om samen met mijn gezin op stap te gaan en een bezienswaardigheid of evenement te bezoeken.

Lees meer van Martine Boertje
Bob Benschop

Bob Benschop

Bob Benschop is sinds 2003 als archivaris en historicus werkzaam bij het Streekarchief Voorne-Putten. Hij verricht veel archiefonderzoek naar tal van onderwerpen uit de regionale geschiedenis, en heeft een bijzondere belangstelling voor de (maritieme) historie van Hellevoetsluis. Hij geeft lezingen en schrijft regelmatig artikelen en andere publicaties.

Lees meer van Bob Benschop
Regien Borren

Regien Borren

Mijn motto is 'Een dag niet buitenshuis geweest is een dag niet geleefd!'.
Ik hou van fietsen en wandelen en ga graag naar de bioscoop, theater, een concert, een expositie en een evenement. Alleen rommelmarkten zijn niet mijn ding!
Er is elke dag wel een reden om (even) er op uit te gaan. En dat kan allemaal in mijn eigen regio, want Voorne-Putten is verrassend veelzijdig.

Lees meer van Regien Borren
Ted C.J. Sluijter

Ted C.J. Sluijter

Boswachter Natuurmonumenten op Voorne, Goeree en Haringvliet
Ik deel mijn passie voor natuur en mensen graag met u, lezer en natuurgenieter!

Lees meer van Ted C.J. Sluijter
Samantha Kruijf

Samantha Kruijf

Sinds mijn elfde breng ik samen met mijn boot mijn vrije tijd op het Haringvliet door. Daarom is voor mij het Haringvliet de perfecte omgeving om met de boot rond te varen. Nu 9 jaar later beoefen ik nog steeds met veel plezier mij sport door op Voorne-Putten. Ik ben nu twintig jaar oud en ik woon in Spijkenisse.

Lees meer van Samantha Kruijf
Lieke van der Plas

Lieke van der Plas

Lieke van RTV Rijnmond ontdekt Voorne-Putten. Lieke neemt ons in vier vlogs mee over het eiland.

Lees meer van Lieke van der Plas