Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Workshop zangtechniek


Deze avond krijg je de kans om een stukje te zingen, en geeft Lindi vervolgens gerichte feedback per persoon. Iedereen is welkom!

Lindi is een soul /pop zangeres en songwriter die al jaren bezig is met muziek maken en schrijven. Met haar intense en w…

Deze avond krijg je de kans om een stukje te zingen, en geeft Lindi vervolgens gerichte feedback per persoon. Iedereen is welkom!

Lindi is een soul /pop zangeres en songwriter die al jaren bezig is met muziek maken en schrijven. Met haar intense en warme stem schrijft ze songs over dingen die ze voelt en meemaakt. Door middel van haar krachtige persoonlijkheid en liedjes vertelt ze haar verhaal op het podium. Ze heeft de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan in de industrie, en is nog steeds hard bezig aan haar carrière. Naast dat Lindi liedjes schrijft voor haarzelf, schrijft ze ook voor grote artiesten binnen de EDM/hardstyle. Zo heeft ze met deze releases al meer dan 2 miljoen streams behaald. Naast het schrijven en zingen, werkt Lindi meerdere jaren als vocalcoach. Hier focust zij zich op techniek, ademhaling, performance en interpretatie. Lindi heeft een spontane, maar doelgerichte en directe manier van lesgeven. Zo zorgt ze ervoor dat je alles uit jezelf haalt als vocalist.'' Van Lindi, voor de deelnemers:   ‘Hoi deelnemer! Superleuk dat je mee gaat doen aan de workshop! Zorg dat je een couplet en refrein voorbereid. Deze zullen sommige van jullie (ligt aan aantal personen/tijd) tijdens de workshop gaan zingen en gaan we samen kijken naar hoe dingen anders kunnen. We gaan kijken naar techniek, maar ook naar houding en interpretatie. Wees vooral niet zenuwachtig, want het wordt een gezellige en leerzame avond!’   In samenwerking met Puls, het kloppend hart voor muzikaal talent. 

Neem alvast een kijkje

Contact

Centrum voor de Kunsten Spijkenisse
Nieuwstraat 83
3201 EE SPIJKENISSE
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie